Reserveren Loetje aan de Amstel

Je kunt via het online reserveringssysteem een reservering maken. Voor groepen groter dan 12 personen verzoeken wij je om telefonisch contact op te nemen via 020-472 10 90.

Als er geen beschikbaarheid is op het door jouw gewenste tijdstip, kun je alsnog gewoon langskomen. Wij houden een gedeelte van het restaurant beschikbaar voor gasten die spontaan bij ons langs willen komen.

Bij grote drukte hanteren wij een wachtlijst en kun je alvast wat drinken aan de bar. Het is helaas niet mogelijk om plaatsen op het terras of parkeerplaatsen te reserveren.

Let op: Door de bouw van het nieuwe parkeerterrein is Amstel parking tijdelijk alleen bereikbaar vanaf de Amstelslag i.p.v. de Amstelzijde.

Reserveren voor kerst? Klik hier!

Info

Amstelzijde 37
1184 TX Amstelveen
020-472 10 90

……….
7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur.
Keuken open tot 22.30 uur.

……….
Op ons naastgelegen parkeerterrein is (beperkt) gelegenheid tot parkeren. Er is tevens een groot parkeerterrein op loopafstand waar tegen betaling geparkeerd kan worden.

Evenementen in de buurt

Bezoek je binnenkort een evenement bij de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome of AFAS Live? Kom dan voorafgaand aan het evenement (privé)dineren bij Loetje! Bij groepen groter dan 20 personen verzoeken wij je contact op te nemen met onze afdeling Banqueting, via zalen@loetje.com of 085-043 02 81.

© 2016 Loetje  |  Designed by i-match